Marlies Nouwen, renteswaps, Claimparticipants

Uw claim in goede handen

Claim participants biedt een adequate oplossing voor ondernemende mensen die, buiten hun schuld om, door renteswaps in de problemen zijn gekomen. Elke zaak wordt met de grootste zorg behandeld, waarbij u de zekerheid heeft dat zakelijke ervaring gekoppeld wordt aan jarenlange praktijkervaring. Het is deze combinatie die ervoor zorgt dat u krijgt waar u recht op heeft.

Claim Participants heeft uitstekende professionals ingeschakeld om de banken tot bezinning te brengen inzake renteswapcontracten, zowel op juridisch als financieel gebied. Ondernemers kunnen zich aanmelden op basis van no cure no pay. Iedere MKB-er kan zo gratis procederen.


Mensen achter Claim Participants

Bert Mouthaan, initiatiefnemer en eigenaar Claim Participants, bm‌outhaan@‍claimparticipants.com
Peter Driessen, accountmanager, pd‌riessen@‍claimparticipants.com

MWM Advocaten
Claim Participants heeft als advocaat  mr Jos Wouters ingeschakeld, die onder de naam MWM Advocaten kantoor heeft in Hilversum. Wouters heeft al meer dan veertig jaar ervaring in de advocatuur. Hij heeft bij verschillende kantoren gewerkt, vanaf 2005 tot de opening van MWM Advocaten in de beroeps- en bestuurdersaansprakelijkheidspraktijk van DLA Piper in Amsterdam. Daarvoor is Jos drie jaar directeur juridische zaken van Deloitte geweest en was hij gedurende meer dan tien jaar partner in een mondiaal opererend kantoor van accountants, belastingadviseurs en advocaten. Wouters publiceert regelmatig in juridische vaktijdschriften. In 2013 zijn van zijn hand in het vooraanstaande  tijdschrift WPNR artikelen verschenen over verjaring en proportionele aansprakelijkheid en kansschade.

Het initiatief wordt ondersteund door uitvinder en ondernemer Bernd Schneider – juryvoorzitter van Het beste idee van Nederland.